Условия за ползванe

Условия на ползване
Разглеждането на продуктите , които представяме в този онлайн магазин се извършва по ваша преценка. Като осъществявате достъп до този сайт, вие приемате нашите общи условия за ползване и се задължавате да ги спазвате.
Вие имате възможност да получите пълен достъп до информацията в сайта след регистрация и създаване на индивидуален потребителски профил. При регистрацията се задължавате да предоставите актуална , пълна и точна информация. Запазването на поверителността на вашия акаунт и парола е ваша отговорност.

Поверителност
Хидрофорс ЕООД се ангажира да защитава вашата конфиденциалност. Данните във вашия профил се използват само за ваше улеснение и за изпращане на необходима или пожелана от вас информация чрез e-mail. Ние не разпространяваме по никакъв начин вашите лични данни, както и информация за поръчаните от вас продукти .

 

Авторски права
Този уебсайт е собственост на Хидрофорс ЕООД.
Всички права на интелектуална собственост върху съдържанието на този уебсайт са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Нерегламентираното им използване представлява закононарушение .Всички видове текстови, графични, фото и видео материали публикувани в сайта са собственост на Хидрофорс ЕООД .

Промени
Хидрофорс ЕООД си запазва правото да извършва промени в цените на продуктите , дизайна и съдържанието на сайта и условията за ползване без предварително уведомление.
Настоящият уебсайт се поддържа от Хидрофорс ЕООД.